Hlavní obsah
Článek

Zpráva o tom, že Jiří Pomeje (†54) bude ve svých téměř padesáti letech otcem, jak potvrdila jeho manželka Andrea Šťastná (neoficiálně, vzali se v Thajsku, pravá svatba bude prvního června), udělala čáru přes rozpočet všem, kteří si mysleli, že herec, producent a moderátor neumí dělat děti. Super.cz se podařilo získat detaily o tom, kdy dvojice dítě počala a také o tom, co má s požehnaným stavem Andrey společného Ornella Štiková (31).

Super.cz tušil již dávno, že u Pomejů čekají potomka a nastávající maminky se na to před mnoha týdny ptal. Tehdy to popřela. „Byla jsem celá nesvá, neumím lhát. Ale v prvním trimestru se takové věci veřejně neříkají,“ kaje se Šťastná. Ta se se skoromanželem o miminko snažila víc jak půl roku marně. „Nešlo to! Teď ale víme přesně, kdy k početí došlo – 28. prosince,“ svěřila se nám krásná bruneta.

Do novin se zpráva o těhotenství dostala velmi paradoxně. O všem věděla jedna novinářka, která sama čeká dítě, a s Andreou se v lednu potkala na ultrazvuku v Podolí v Ústavu pro péči o matku a dítě. Doteď mlčela jak hrob, „osudným“ se Pomejovcům stal až středeční odchod Ornelly Štikové z té samé porodnice.

„Byla jsem objednaná na desátou hodinu. V tu dobu ale kvůli Ornellině odjezdu novináři padali i ze stromů. Přeložila jsem to na jedenáctou, až budou všichni pryč. Schovávali jsme se za Podolskou vodárnou, protože přijet tam Pomeje, to by bylo všem jasné,“ svěřila se nám šťastná budoucí maminka. Nakonec ji ale přece jen novináři vyhmátli a pořídili její fotku s rostoucím bříškem.

Jiří Pomeje je šťastný jak blecha. „Mám ženu snů a strašně moc jsem si přál potomka. Nic víc mi ke štěstí nechybí,“ tetelí se blahem.

Reklama

Další články

Načítám