Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31), těhotná milenka manžela Gábiny Partyšové Pepy Kokty, míří do porodnice. Krátce po deváté hodině ranní vyrazila z domu v Hostivici, rodiče ji vezou do porodnice v pražském Podolí. Tam má nástup dnes v jedenáct hodin dopoledne. Zítra v dopoledních hodinách by Ornella měla přivést na svět císařským řezem syna Quentina.

Otec Pepa u porodu nebude. "Budu v úplné narkóze, bylo by to úplně zbytečné. Kromě lékařů u toho nebude nikdo. Pepa i rodina nám budou držet palce jinde," řekla Super.cz Ornella.

I když měla z císařského řezu obrovský strach, zatím na ni nervozita nedopadla. "Myslela jsem si, že až mě naši povezou, budu strachy bez sebe. Zatím jsem ale překvapivě úplně v klidu, svítí slunce, hezky jsem se navoněla, jsem úplně v pohodě," řekla Super.cz Ornella.

Co si prvorodička s sebou do porodnice veze? "Chtěla jsem si vzít tašku, ale jdu nakonec s kufrem. To budu asi jediná. Mám zavinovačky, oblečky, zdravotní polštář, košilky, kosmetiku. Zabralo to hrozně místa. A taky mám s sebou notebook, abych se dneska nenudila, budu koukat na filmy," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám