Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31), těhotná milenka manžela Gábiny Partyšové Pepy Kokty, už zítra nastupuje do porodnice. V pátek ji čeká plánovaný císařský řez. "Už to chci mít za sebou, je mi těžko. Jen bych ležela a povalovala se. Strach mám velký, ale ještě horší to bude, až mě povezou na sál," řekla Super.cz Ornella, která vzala Super.cz na nakupování poslední výbavičky do prodejny s dětskými potřebami v Hostivici, kde s rodiči bydlí.

A ukázala nám také kočárek, který vybrala pro malého Quentina. "Bude bílý, kožený. Musí se vozit v pěkném. Moc praktický asi nebude, ale je krásný. Nelíbí se mi tmavé kočárky," řekla Super.cz Ornella.

A co ještě nakupovala? "Roztomilou čepičku, hračky, věci nad postýlku, peřinku a prostěradla. Jinak už vše doma máme. Jsem kompletní a můžu rodit," dodala.

Pepa Kokta u porodu nebude. "Nebude u toho vůbec nikdo, bylo by to k ničemu. Budu v úplné narkóze," vysvětluje. A co říká na jméno Quentin? "Nejdřív byl v šoku, že je nezvyklé. Nakonec jsme se oba shodli. Rozhodně bych nedala jméno, které by se mu nelíbilo," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám