Hlavní obsah
Článek

Ještě loni touhle dobou byla Ornella Štiková (31) prostá a neznámá dívenka z vísky zvané Hostivice, které fandili jen její rodiče a její sbírka mončičáků. Dnes je nejsledovanější celebritou u nás (Iveto, promiň!) a na její porod syna, kterého s ní počal manžel Gábiny Partyšové, se čeká stejně netrpělivě, jako na start rakety na Mars. Jeden z deníků si zaplatil porodní exkluzivitu, Super.cz ale žádný oficiální snímek prcka Quentina potřebovat nebude. Díky čtenářce přesně víme, jak bude maličký Kokta vypadat!

„Snad se za tento dárek nebudete zlobit. Kreslení, hlavně vtipům a karikaturám, se věnuji už roky a hrozně moc mne to baví a těší,“ napsala nám čtenářka z Brna. Jenže při malování legračního obrázku ani netušila, jak moc blízko je pravdě.

Quentin totiž bude opravdu dokonalou kopií Pepy Kokty. „Je to až k neuvěření, ale má po něm už i pusu a nos, a to jsme ho zatím viděli jen na ultrazvuku. Bude to celý Pepa,“ rozplývá se mamá Monika Štiková, která tak vysekla kreslířce poklonu. Možná by pak paní Křivánková mohla rodině vytvořit oficiální portrét…

Reklama

Další články

Načítám