Hlavní obsah
Článek

Tady by možná i Mitch Buchannon v nejlepší formě blednul závistí… Ač Orlando Bloom (47) už nepatří mezi úplné mladíky, figuru by mu mnozí z nich mohli závidět. I v pětačtyřiceti se pyšní vyrýsovaným tělem, které v pondělí předvedl v celé kráse na pláži v Santa Barbaře.

Není pochyb, že rodák z anglického Kentu na sobě maká a chce být pro svou možná ještě o něco slavnější partnerku stále přitažlivý. Vždyť i Katy Perry (39) patří mezi nejvíc sexy zpěvačky.

A kdo že si v minulosti mohl užívat jeho mužného těla nejen na pohled? V letech 2003 – 2006 randil s herečkou Kate Bosworth, ale vztah nebyl stabilní a pár se v průběhu této doby několikrát rozešel.

Koncem roku 2007 začal filmový Legolas randit s australskou modelkou Mirandou Kerr, s níž se v červnu 2010 zasnoubili a už v červenci se vzali. V lednu následujícího roku Miranda přivedla na svět syna … Dvojice se rozvedla koncem roku 2013.

Následovalo pár románků, než Orlando poznal Katy Perry. Ani oni ovšem neměli na růžích ustálo, už po roce se poprvé rozešli, ale přesně o 12 měsíců později to dali znovu dohromady. Na svatého Valentýna 2019 se zasnoubili a v srpnu 2020 se jim narodila dcera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám