Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pyšní rodiče roční Daisy vyrazili i s dcerou na dovolenou do Mexika. Katy Perry (39) a Orlando Bloom (47) na chvíli zakotvili v Los Cabos, kde oslavili zpěvaččiny 37. narozeniny.

Fotografové zachytili pár společně s partou přátel při dobíjení baterek na sluníčku. O malou dcerku se střídavě starali oba. Orlando ji nosil v náručí a Katy si s ní hrála na lehátku. Malá Daisy Dove Bloom oslavila první narozeniny v srpnu.

Na snímcích, které pořídili všudypřítomní paparazzi, je také vidět, že jedna z kamarádek Katy nejspíš vynesla její plavky z loňského roku. Fialový model se tehdy skvěle natáhl i na těhotenské bříško. Zpěvačka i letos zvolila jednodílné plavky, ovšem jiných barev.

Pár je zasnoubený od Valentýna roku 2019, ale dřív než svatbu stihli přivést na svět dítě. Obřad byl v plánu v Japonsku, ale odložili ho kvůli pandemii. O novém termínu zatím ani jeden nemluvil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám