Hlavní obsah
Článek

Herec Orlando Bloom (47) v Česku aktuálně natáčí druhou řadu seriálu Carnival Row a když zrovna není na place, vyráží na výlety do přírody. O víkendu se jel smočit do Berounky v okolí Čertovy skály a podělil se s fanoušky o několik momentek.

Herce nejspíš přemohlo vedro, a tak se koupal naostro. Do objektivu fotoaparátu pak vystavil svůj holý zadek, na sociální síti ho ale zakryl smajlíkem v podobě broskve. Na zadku také označil snoubenku Katy Perry (39).

Většina fanoušků se v komentářích shodla, že skupinka na opačném břehu měla opravdu štěstí, že nahatého herce viděla i zepředu.

„Ne, už zase,“ narážel jeden ze sledujících na fotky z roku 2016, kdy herec s Katy Perry vyrazil na paddleboard kompletně bez plavek. Svět tehdy oněměl v úžasu nad jeho chloubou a Katy neminuly četné gratulace.

„Prostě jsem se cítil úplně svobodný,“ okomentoval to o rok později pro časopis Elle a dodal: „Pro příště si budu pamatovat, že nikdy nejsme tak docela svobodní.“ Studem tedy herec rozhodně netrpí a jak je známo, nemá ani proč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám