Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) je velmi otevřená, co se týče jejího duševního zdraví. Zpěvačka se netají tím, že trpěla vážnými psychickými potížemi. Temné období nastalo, když její deska Witness z roku 2017 nesklidila takový úspěch, jak se čekalo. Katy upadla do hlubokých depresí, o kterých nyní znovu promluvila v rádiové show Howarda Sterna.

„Vždy jsem měla trochu psychické problémy, ale díky muzice jsem se vyhýbala hlubokým depresím. Snažíte se prostě rozptýlit vším, co děláte, jídlem, prací, novým klukem, nakupováním. Tolik jsem se styděla, že musím brát prášky. Trochu mi to zatemnilo mozek,“ popsala.

Katy také přiznala, že je její snoubenec Orlando Bloom (47) jediný, kdo zvládá její depresivní stavy. „Viděl všechno, a stále tu je a nijak ho to nezasáhlo. Proto si myslím, že je dokonalý, protože to se mnou nemá vůbec lehké,“ doplnila.

Katy se brzy stane poprvé maminkou. S Orlandem čeká dceru. Bloom se stane otcem podruhé, z manželství s modelkou Mirandou Kerr má syna Flynna (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám