Hlavní obsah
Článek

Simona Stašová (69) je rázná žena, která, když je třeba, dokáže zfackovat kohokoli, kdo si o to říká. Třeba svého hereckého kolegu Ondřeje Vetchého (61).

V novém filmu Láska je láska si spolu Stašová a Vetchý zahráli manželský pár, který řeší synovu homosexualitu. A zatímco rázná a ambiciózní Simona coby Zdena Fuksová se snaží svého syna předělat, aby byl „normální“, Karel Fuks v podání Ondřeje Vetchého si s tím hlavu neláme a syna podporuje. A při jedné hádce si od své ženy vyslouží pořádnou facku.

„Náš první společný natáčecí den se velmi povedl: Ondra ode mě dostane facku, a to pořádnou! A to víte, před kamerou já nic nešulím! Ale potvrzuji zase, Ondra je chlapák, nechal se zfackovat několikrát,“ směje se Simona.

Jak ale upozornila, ona sama žádné předsudky vůči homosexuálům nemá. „Nejméně polovina mých nejlepších kamarádů jsou homosexuálové nebo lesbičky. Vůbec nevnímám lidi podle toho, koho milují, nebo koho mají večer pod peřinou.“

Se svou filmovou postavou ale přece jen má něco společného. „Pocity Zdeny - chtít víc, než mi může život splnit - jsem u sebe taky našla. Určitou impulzivnost, zmatenost, to vše v sobě nacházím. Rozdíl mezi námi je v tom, že já se hroutím z úplně jiných věcí než Zdena,“ říká o své nejnovější roli Simona Stašová.

Vedle netradiční role ovšem simona Stzašová ve snímku také předvádí neskutečnou hřívu zrzavých vlasů. Díky ní vypadá skvěle, jako snad nikdy. Na internetu už se dokonce řeší, zda jsou vlasy skutečné, nebo jim pomáhá pár umělých pramenů. "Já prostě věřím na přirozenost," komentuje herečka svůj fanastický vzhled. Na film Láska je láska se diváci mohou těšit od 19. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám