Hlavní obsah
Článek

Slavné krásky se v plavkách či sexy prádélku ukazují očím svých fanoušků jistě mnohem častěji než pánové. I loni se však přeci jen našli známí příslušníci silnějšího pohlaví, kteří se toho nebáli a pochlubili se tělem v plavkách nebo jen obnaženou mužnou hrudí.

Někteří tak učinili na televizních obrazovkách, další na prosluněné dovolené nebo během sportovních aktivit. Konečně si tak přišly na své také dámy, které měly možnost pokochat se pohledem na těla celebrit takřka všech věkových kategorií...

Své fanynky potěšil například idol osmdesátek Dalibor Janda (71), jenž odhalil svou zarostlou hruď v šatně před koncertem. Na osmdesátníka opravdu skvělou postavou se chlubil i fotograf Jan Saudek (80).

Ve filmu Život je život zase rozpumpoval své bicáky a urostlé tělo herec Ondřej Vetchý (61). Jako vyvržený vorvaň se nechal na pláži v Chorvatsku zvěčnit Bob Klepl (57), který tak v plavkách zavzpomínal na svou roli v komedii Účastníci zájezdu.

Mladší generaci dívek potěšil známý milovník dam Martin Písařík (36), jenž se do půl těla svlékl během sjíždění řeky Vltavy. Činili se i moderátoři a zpěváci. Na dovolené chytal bronz moderátor Michal Janotka a pro změnu v bazénu ochotně zapózoval Jiří Chum (35).

Finalista druhé řady SuperStar Michael Foret (37) kvůli roli Skye v muzikálu Mamma Mia! shodil deset kilo, což se fanynkám při pohledu na jeviště, kde se objevil jen v trenkách, muselo líbit.

Pro změnu na fotbale svlékl dres a ukázal všem případným nápadnicím na odiv své vysportované tělo expřítel Lucie Borhyové Michal Hrdlička (27). Vymakanou postavou v plavkách se letos pyšnil i představitel urostlého Jardy France ze seriálu Vyprávěj Ondřej Veselý (36). Obnažené hrudníky našich celebrit si prohlédněte v naší pestré fotogalerii...

Reklama

Další články

Načítám