Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) následuje svého partnera Vaška Noida Bártu a dostala práci v televizi. Bude se pravidelně objevovat v pořadu TopStar na Primě. Stejně jako Eva Decastelo (45) či Martina Gavriely (45) i ona zkouší roli reportérky a zpovídá známé tváře a tahá z nich informace ze soukromí.

"Musím se přiznat, že mám za sebou první tři rozhovory a takhle nervózní jsem snad nebyla ani na Miss," řekla Super.cz Eliška. Jako první celebritu jí produkce vybrala herce Ondřeje Vetchého (61). Eliška se na rozhovor doma pečlivě připravila.

"Měla jsem ho dokonale nastudovaného. Je to chlap, kterého obdivuji, tak jsem se i těšila. Pak jsme přišli na akci a Eva Decastelo, která mi v začátcích pomáhá, mi řekla: Ondra tady není, nevadí, uděláš rozhovor s Vaškem Vydrou. A já v tu chvíli byla úplně vyřízená," prozradila Super.cz Eliška.

"Měla jsem v hlavě judo, že je pan Vetchý ochráncem přírody... A najednou přede mnou Vydra. Byl to docela stres," dodala se smíchem Eliška, která doufá, že z ní nervozita brzy spadne a role moderátorky jí bude sedět.

Reklama

Další články

Načítám