Hlavní obsah
Článek

Herec Ondřej Vetchý (61) je známý jako velký sympaťák, ale i podivín, který si přísně střeží své soukromí. Nedávno byl po dopisu anonymního udavače přistižen fotoreportéry deníku Aha! ve společnosti drobné blondýnky Lucie a trojnásobné matky u ní před domem. Podle zdroje s ní má Ondřej trávit více času a navštěvovat ji prý pravidelně u ní doma na Vinohradech.

Hlídač nočního klidu a pořádku byl pisatelem přímo nařčen z více než intimního vztahu k této vdané ženě. Zdá se však, že šlechetný Ondra, který má doma půvabnou manželku Irenu, se jen snaží pomoci ženě v nelehké životní situaci.

Překvapením je, že se herec, který zásadně nekomunikuje s  bulvárem, k celé kauze ochotně vyjádřil.  „Není to moje milenka, takže, když mě někdo obviňuje z toho, že lžu, tak mně je to v podstatě jedno," reagoval Vetchý deníku Aha! na přímý dotaz. „Je to vlastně problém jen toho člověka, co to dělá, já nevím, co tím sleduje," prohlásil závěrem s klidem chrabrý Ondra na adresu anonyma, který mu aktuálně ztrpčuje život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám