Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Varhan Orchestrovič Bauer složil hudbu k filmu Miloše Formana (†86) Goyovy přízraky, spolupracoval s Karlem Svobodou (†68), Ondřejem Soukupem (72), Michalem Pavlíčkem i Michaelem Kocábem. Na první pohled ale zaujme svojí neobvyklou image. Dlouhovlasý muzikant s navoskovaným knírem a vousy připomínal černokněžníka.

Na křtu zpívající kytaristky vystupující pod jménem Electric Lady, s níž také chystá spolupráci a bude hrát i na jeho narozeninovém koncertě v Lucerně, ale překvapil novým modelem. Oblékl se do zlaté, včetně bot. "Právě, že mi všichni říkali, že vypadám jako černokněžník, a teď jsem zlatokněžník," smál se Varhan, který si svoje modely sám navrhuje.

Jen boty, též byly celé zlaté, si ještě musí objednávat. "Mám je přes jeden server, objednal jsem je za 129 dolarů a pak jen čekal, co přijde. Bál jsem se, že to bude fake, ale nakonec to dobře dopadlo," prozradil muzikant, který se pro zlatou rozhodl, protože teď prožívá velmi šťastné životní období jak v soukromí, tak v práci.

Reklama

Další články

Načítám