Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) před těmito Vánoci rozhodně na shánění dárků nemá čas. "A pro mne bude největším dárkem, když si 22. prosince konečně vlezu do postele a do sytosti se vyspím," svěřila Emma, která vedle práce v televizi připravuje další ročník svého charitativního bazaru, první velký koncert s kapelou a natáčí videoklip.

"V Hudebním divadle v Karlíně budu mít v pondělí už čtvrtý bazar, druhý vánoční. Opět je založený na stánkovém prodeji, kdy různé osobnosti českého šoubyznysu budou prodávat svoje věci. Budeme mít i koncerty, zpívat bude Marta Jandová (50), Debbi nebo Dannie," vysvětlila.

V minulosti si mohli zájemci vydražit extra kousky. Teď tomu tak nebude. "Půjde výhradně o zážitky, které si nelze nikde jinde pořídit. Takže od osmi do deseti večer se lidé mohou ucházet o roli ve filmu Honzy Hřebejka, soukromý kurz vaření s Markem Radičem nebo se vydat na vyhlídkový let s Ondřejem Soukupem (72) v jeho soukromém letadle," vypočítala.

"Těsně před bazarem budu na jednom zámku točit svůj klip, který teprve dopisuju, takže to nebudu spát asi vůbec, protože mě čeká i rozbalování krabic a ocedulkování oblečení. A až skončí bazar, budu stříhat ten klip a v neděli 20. prosince mě čeká malý koncert v Mánesu, kde budu zvát na další den do Lucerna Music baru, kde budu mít první větší koncert s kapelou, s níž jsem zatím vystoupila jen jako předkapela Gorana Bregoviče a Zaz," rozhodně se nenudí Emma.

Reklama

Další články

Načítám