Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Eurovizi jim to sice s duetem s Martou Jandovou (50) moc nevyšlo, své publikum si ale Vašek Noid Bárta (43) našel i na mezinárodním poli. Na křtu jeho nové sólové desky Jedinej krok nás v Hudebním divadle Karlín pobavil historkou jeden z kmotrů, skladatel Ondřej Soukup (72). Vašek dostal do kolen gay komunitu v Londýně.

"To bylo v rámci Eurovize a ta soutěž přitahuje spíš gay komunitu, tak to z toho logicky vyplývá. A jelikož letošní ročník byl spíš o takových sladších chlapech, tak asi moje vousy a břicho přispěly k tomu, že jsem se jim líbil," smál se Vašek. Byla to prý ale jen otázka Londýna, na Vaškův křest dorazil sice fanklub, ovšem pouze děvčata.

"Je pravda, že v Česku to mám spíš o holkách. Nerozlišuju to, ale jako chlapovi mi samozřejmě udělá větší radost, když za mnou přijdou holky a říkají, že jsem dobrej. Od kluků to neumím tak úplně ocenit. Vážím si toho, respektuju to, ale že bych doma říkal, jak jsem dobrej, že se líbím kluků, tak to asi ne," přiznal.

Vydání desky se Vaškovi sešlo v době, kdy zároveň jeho dcera i on slavili narozeniny. A jeden dárek, který jí nadělil, je tak trochu i pro něj. "Koupil jsem autíčko, do kterého ji posadím, je na baterky a dálkové ovládání, a dokud nebude umět sama jezdit, tak ji budu řídit já. Ale kromě toho je ve hře i spousta panenek a takových holčicích věcí," nadšeně nám vyprávěl.

Vaška už ve čtvrtek čeká obnovená premiéra muzikálu Carmen a v listopadu i dva koncerty, obojí v Hudebním divadle Karlín. "To bude 20. a 21. listopadu, představím část nové desky, ale budu zpívat i starší písničky a něco z muzikálů," zve své fanynky i fanoušky Vašek.

Reklama

Další články

Načítám