Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Klára Vytisková (38) si užívá úlohu porotkyně v nové řadě SuperStar. Společně s Pavlem Haberou (61) a Martou Jandovou (49) proto nemohla chybět na novácké tiskovce, kde se pěvecká show představovala.

Vytisková je známá tím, že si potrpí na extravagantní modely, což opět dokázala, když na tiskovku dorazila jen v podprsence, jež zakrývala její plochý hrudníček. Jen málokdo by na Vytiskové poznal, že se loni v říjnu stala maminkou dcerky Emilie. Během těhotenství přitom vysedávala v pražské cukrárně a přibrala neuvěřitelných pětadvacet kilo.

„Já jsem si tak strašně užívala těhotenství, že jsem jedla všechno a přibrala jsem pětadvacet kilo! Pak jsem to ale zase rychle zhubla. Sama od sebe. On se člověk kolem toho miminka naběhá, je to dobře zařízené,“ řekla usměvavá zpěvačka, která kromě Marty Jandové a Pavla Habery v porotě usedne také vedle Ondřeje Soukupa (72).

Točí se většinou v neděli, kdy je manžel zpěvačky doma, takže by Vytisková měla práci a starost o miminko hravě zvládnout.

„Byla jsem teď kvůli SuperStar poprvé na noc mimo a samozřejmě, že pořád máte dítě v hlavě. Ale mám lehké srdce, když vím, že je s manželem nebo s mou mámou. To mám stoprocentní jistotu, že je všechno ok. Kdyby byla s někým cizím, tak jsem asi nervózní,“ přiznala Vytisková.

„Nabídka pro mě byla překvapením, hodně jsem ji zvažovala. Bylo pro mě důležité, kdo se mnou bude sedět v porotě. Už máme něco natočené, takže už můžu říct, že jsme super tým. A hlavně nám přišli šikovní soutěžící a toho jsem se bála nejvíc. Bála jsem se, že už nikdo dobrý nebude, že je všechno vybrané. A není to tak,“ dušovala se Vytisková, která se už těší, jak se na finálové večery obleče.

„Mám vytipované super modely od známých českých návrhářů. Budou to opravdu pěkné kusy. K tomu tam máme super lidi na vlasy a na make-up, to si s Martou užijeme,“ uzavřela spokojená milovnice módy Vytisková.

Reklama

Další články

Načítám