Hlavní obsah
Článek

Natěšené jako malé děti. Tak vypadaly známé české tváře, když vyrazily na slavnostní předpremiéru remaku legendárního filmu Godzilla. Protože jde o film, po němž mohou mít citlivější povahy noční můry, zajímalo nás, z koho mívali, anebo ještě mají strach a nechtějí, aby vstoupil do jejich snů. A nemuselo jít jen o pohádkové bytosti.

"O kom bych nechtěla, aby se mi zdálo? Tak to je jasné, určitě je to Kamil Bartošek," prozradila Kateřina Kristelová (44), že svého expřítele opravdu ve svých snech mít nemusí. "Já se nebojím nikoho a nikdy jsem se ani nebál. Snad s výjimkou mojí manažerky," přiznal Martin Maxa (63).

Hvězda Cest domů Vendulka Křížová dodnes vzpomíná na záclonu, kterou mívala jako malá v ložnici. "Kdykoli se pohnula, pokládala jsem ji za čarodějnici. Ale myslím, že po Godzille já ani moji kluci zlé sny mít nebudeme. Ti budou ve svém živlu," řekla Super.cz. Čarodějnic se prý bála i herečka Jana Bernášková.

Zpěvačka Dáša Zázvůrková, která sice chodí s osmdesátníkem, dirigentem Liborem Peškem, překvapivě dorazila v doprovodu pohledného blonďáka, z něhož se vyklubal sólista baletu Národního divadla Michal Štípa, má na dětství dost traumatizující vzpomínky.

"Byla jsem hodně hyperaktivní a vzteklé dítě. Trestali mne tak, že mě zavírali na záchod a zhasli světlo. Já byla vyděšená, a jelikož jsem se navíc hrozně bála hadů, představovala jsem si, že za mnou vylézají ze záchodové mísy. A hadů se bojím dodnes," přiznala.

Na premiéře se objevila i manželka Romana Šebrleho (49), kterou kvůli utkání v hokeji nedoprovodil její muž, potomek Ondřeje Soukupa (72) a Gabriely Osvaldové (70), muzikant František, nebo herec a moderátor Petr Vágner (46). Toho teď zřejmě ovládne nová fobie a bude se bát cokoliv odložit v kině. Během rozhovoru se mu totiž ztratila reklamní taška, do níž si neprozřetelně uložil peněženku.

Reklama

Další články

Načítám