Hlavní obsah
Článek

Muzikanta Ondřeje Brzobohatého (41) jsme potkali na muzikálu Mauglí. Namlouval k němu prolog, což vzniklo vlastně náhodou. "Něco jsem točil ve studiu u Ondřeje Soukupa (72) a pochlubil jsem se mu, že jsem namlouval trailer k jednomu americkému filmu a předvedl jsem mu i profesionální, takový americký hlas. Jemu i Gábině Osvaldové se to líbilo a můj hlas už v muzikálu zůstal," vyprávěl.

Sám muzikál ještě neviděl, i když křtil jeho soundtrack, ale v nejbližší době se na něj chystá. "Ale Kiplinga samozřejmě znám a viděl jsem Knihu džunglí v Plzni, která je na stejné téma a vytvořil ji Ondřej Brousek (43) s Radkem Balašem," vysvětlil.

Přestože je Mauglí muzikálem určeným spíš pro dětské publikum, zaznamenali jsme mnoho reakcí od dospělých, kteří si při něm dokonce i poplakali. Emotivní je zejména scéna, kdy Mauglí zachraňuje tygra Šérchána z pasti, anebo když představuje svoji dívku adoptivní vlčí matce. Proto nás zajímalo, kdy, a zda vůbec, si popláče Ondřej.

"Já jsem citlivý, u filmu si poplakávám. Naposledy když jsem si pouštěl filmovou verzi Bídníků, ta je opravdu krásná," vzpomínal a samozřejmě jsme se shodli i na klasice, jako jsou filmy a seriály o zvířátkách jako je Goro, bílý pes, Lassie se vrací nebo Marley a já.

A jak to má Ondřej v běžném životě s pláčem? Brečel i kvůli holkám? "Jistěže jsem plakal i kvůli děvčatům, plakat je přirozená vlastnost a člověk, když nemá žádné mindráky a komplexy, to nemá problém přiznat," domnívá se Ondřej. Ale když jsme z něj tahali, jestli si někdy pobrečel i kvůli současné přítelkyni Táně Kuchařové (36), to už prozradit nechtěl.

Reklama

Další články

Načítám