Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem toho, že herec, moderátor a muzikant Jakub Prachař (40) přiletěl na karlovarský festival tryskáčem z Brna, se rozpoutal velký humbuk. Podle TV Prima, pro níž natáčel v moravské metropoli Talent, jej měl vyzvednout otec jeho spoluhráče z kapely NightWork Ondřej Soukup (72).

Když jsme se ale na večírku přišli zeptat Soukupa, jaký let byl, zjistili jsme, že to bylo trochu jinak. "Já jsem líný, místo sebe jsem poslal dva mladé sympatické piloty. Vyzvedli Jakuba v Brně, kvůli němu se otevřelo karlovarské letiště a vyzvedlo ho policejní auto. Seděl na zadní sedačce jako zločinec anebo jako VIP a odvezli ho na koncert, na který jsem se nebyl podívat," popsal nám Soukup.

Přiznal ale, že občas leteckého taxikáře opravdu dělá. "Takhle jsem, také do Kalových Varů z Brna, letěl s Ondřejem Hejmou, který tam pro změnu natáčel SuperStar. Ale jsem hodně drahý taxikář," usmíval se Soukup, který má pilotní průkaz už dvacet let. Vlastní letadlo už ale nemá. "Prodal jsem ho, je dražší než ženská," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám