Hlavní obsah
Článek

Hudební skladatel Ondřej Soukup (72) má velké charisma, a tak není divu, že přitahuje zájem opačného pohlaví. Coby televizní hvězda (právě je součástí poroty nové SuperStar) je ještě víc na očích. Podívejte se na video, v kterém nám naznačil, jak těžké lapálie měl kvůli jedné neodbytné milence!

„Televize má takovou zvláštnost, že když se objevíte na obrazovce, začnete být zajímavý. Píší vám lidé, různě na vás zírají. Jen co z obrazovky zmizíte, za dva tři týdny je klid,“ nepřikládá televizní slávě žádnou důležitost.

„Ani vlastního úchyla nemám. Co by mě pronásledovali? Ale víte, že jsem někoho takového měl? Kdysi, to už je hodně dávno. Ať se každý podívá na film Osudová přitažlivost a udělá si z něj závěr, než se do něčeho pustí,“ naznačil Soukup, který se zúčastnil charitativního golfového turnaje na hřišti na Karlštejně, při němž se pořadatelce Renatě Abtové pro nadaci Dobrý skutek podařilo vybrat pětašedesát tisíc korun.

A o čem Soukupem zmíněný film Osudová přitažlivost vůbec je? Thriller Adriana Lynea vypráví příběh Dana Gallahera, úspěšného právníka, který je šťastně ženatý, ale během víkendu mimo domov se seznámí s atraktivní lektorkou Alex. Zatímco Dan nepřikládá epizodnímu románku žádný význam, jednorázová milenka si na něj začne dělat nároky. Muži to nejdříve lichotí, později ale podléhá strachu. Žena páchá demonstrativní sebevraždy a psychicky týrá celou jeho rodinu.

Chudák Ondřej Soukup, pokud musel něco podobného také podstoupit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám