Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože mnozí si Adama Kukačku (16) pletou s nakrátko ostříhaným Arturem Štaidlem, porotci Paľovi Haberovi (62) spíš připomíná šestnáctiletý zpěvák Justina Biebera.

„Ty jsi náš československý Justin Bieber. Jsem velmi rád, že jsi (při tanci) našel všechny nohy," komentoval Kukačkův předvčerejší výkon slovenský porotce.

Originální jevištní projev šestnáctiletého zpěváka, který má přezdívku Budulínek, nenechal chladným ani Haberova kolegu Ondřeje Soukupa (72). „Ty jsi tady chodil, jako když tě máma poslala pro kvasnice," řekl Soukup a následně vyzdvihl Adamův pěvecký projev: „Moc se mi líbí tvoje barva hlasu. Máš hlas jako třináctiletý puberťák, když vyhulí krabičku cigaret."

Zajímalo nás, jak na Haberovy výroky bude reagovat Kukačka. „Nevím, proč to řekl, budu se muset ještě zeptat, jak to přesně myslel. Justina Biebera neposlouchám, není to můj styl, ale každopádně je zjevné, že tento člověk v branži hodně dokázal. Můj respekt určitě má," nechal se slyšet Kukačka, který byl celkově pozitivním hodnocením poroty a reakcí publika nadšený.

Reklama

Další články

Načítám