Hlavní obsah
Článek

Během sledování vědomostního pořadu Na lovu pozornější diváci nejspíš zaznamenali, že Ondřej Sokol (52) prošel fyzickou proměnou. Moderátor zhubl a zapracoval na své muskulatuře.

Pozitivní změna byla vidět hlavně během natáčení lehce bláznivého klipu pro brněnský festival Life! Zápletka příběhu byla postavena na sportovním souboji dvou Sokolů. Ondra Sokol jako Sokol - cvičenec a Sokol - herec se přou, kdo z nich je lepší Sokol. Potom společně bojují ve třech disciplínách - sportu, tanci a počítačových hrách.

V několika scénách šel proto čerstvý padesátník do nátělníku, kde vynikly jeho svaly. „V poslední době chodím lézt na horolezeckou stěnu,“ prozradil pro Super.cz zdroj své fyzické kondice a zároveň s humorem přiznal, že ne se všemi částmi těla je stoprocentně spokojený. „Mám obrovské nadání na břišní svaly, kterých se snažím zbavit.“

Sokol je už osm let ambasadorem zmíněného festivalu a už se stalo zvykem, že mu v propagačním videu sekundují další slavné osobnosti. „Na všechny vzpomínám rád. Bavilo mě tančení s Mádlem, bavilo mě i tančení s Leošem Marešem nebo Luckou Borhyovou, já vzpomínám hrozně rád na všechny,“ říká herec a moderátor. Zároveň se netají tím, že brněnský festival sportu, tance a zábavy rád navštěvuje s celou rodinou. „Když to bylo poprvé, tak Adámek (syn) se tam chtěl podívat a byl tam tak nadšený, že se vracíme a beru to jako rodinný výlet,“ doplnil Ondřej Sokol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám