Hlavní obsah
Článek

Pořádně adrenalinový zážitek si na vlastní kůži mohla vyzkoušet Kateřina Brožová (56). Herečka a zpěvačka bude jednou z osmi hvězd, která se objeví v nové řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Při natáčení prvního spotu, kdy si měla převzít maketu s prvním umělcem, kterého bude napodobovat, se Brožová pořádně zapotila.

Štáb spolu s moderátorem pořadu Ondřejem Sokolem (52) si pro ni totiž připravil opravdu drsné překvapení. „Abych si Tvář zasloužila, musela jsem projít peklem vojenského výcviku, na jehož konci byla maketa první osobnosti, kterou představím,“ svěřila se herečka, která se projela v obřím vojenském vozidle, ale musela zdolat náročné výcvikové překážky. Herečka se se svým úkolem ale popasovala s notnou vervou.

S ní také do populárního pořadu šla. „Měla jsem trošku obavu, protože Tvář je náročný formát, znám to od kolegů, kteří tím prošli. Ale zároveň jsem měla radost, protože je tam možné si vyzkoušet všechno možné. Budu se připravovat hlavně psychicky, ale pak k tomu patří pohybová, taneční, herecká, pěvecká průprava, vše dohromady. Chci si to užít a obstát se ctí,“ prozradila Brožová na tiskovce televize Nova k podzimnímu programu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám