Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci Ordinace v růžové zahradě, kteří seriál sledují od začátku, si na Ondřeje Sokola (52) jistě vzpomínají. I když se v něm jako Prokop Hrubý naposledy objevil před dlouhými deseti lety. Nyní se Sokol vrací sám za sebe.

„V tomto díle nemám nic společného s Prokopem Hrubým, kterého jsem v Ordinaci hrál. Dokonce se ani nepotkám s žádným doktorem, se kterým jsem byl tehdy v kontaktu. Je to odvážný počin a myslím, že vznikl proto, že mě scenáristé chtěli vidět trpět a plakat,“ vtipkuje Ondřej Sokol. Oč jde?

Tvůrci se rozhodli Ordinaci propojit se show Tvoje tvář má známý hlas. Postavy Vojta (Ivan Lupták), Bibi (Marika Šoposká), Inna (Zuzana Stavná) a Marek (Štěpán Benoni) se tak dostanou na natáčení Tváře, kde jako dojde k nehodě, výbuchu elektriky a mnohačetným zraněním lidí v zákulisí.

„Tato situace je reálná. Během natáčení Tváře se pokaždé modlím, aby se něco nestalo. Jsou tu nebezpečné prvky, zkoušíme věci, při kterých jdeme za hranice možností a normálnosti, je tu elektrika, ohně, náročná stavba a jen díky tomu, že na projektu pracují profíci, se nám zatím nikomu nic nestalo,“ překvapuje producentka. Jako by snad byl ateliér show časovanou bombou...

„Byla to akční scéna, zachraňovali jsme popálené lidi zasažené proudem. Ale užili jsme si i legraci. Máme ve Tváři kolegy a kamarády. Bob a Míša jsou odvážní, že do toho šli, a ještě zvládají točit Ordinaci. Já nevím, jestli bych v sobě tu odvahu našel. Rád zpívám a jsem šťastný, když zpívám, ale myslím si, že lidé, kteří mě slyší zpívat, šťastní nejsou,“ smál se Ivan Lupták.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám