Hlavní obsah
Článek

Richard Genzer (57) spolu s partnerkou Markétou Jiránkovou, kterou nedávno požádal o ruku, nafotil sérii snímků, na nichž pózují skoro jako na svatebních fotografiích. Vzhledem k tomu, že stále ještě není rozvedený, aspoň je bude mít na památku. "Nikdo nemládneme, a tak budu vypadat čím dál tím hůř," smál se Geňa.

Ten už má nějaké to focení na rozdíl od přítelkyně za sebou. "Co k tomu říct, tohle je akce Markéty, já jsem jenom doplněk, takový levný prstýnek," narážel na to, že Markéta od něj na prstě sice zásnubní prsten měla, ale druhou jí zdobil diamant za milióny, který byl na focení zapůjčený.

"Je to takový divný. Člověk nemůže nic říct, pořád mu říkají, aby dal někam bradu, aby se někam koukal. Samozřejmě jsem fotil pro nějaké časopisy, ale tady se bojím, abych něco nepokazil Markétě a návrhářce Aleně Wilson. Když jsme na fotce třeba se Suchošem, tak je nám jedno, jak tam vypadáme," mínil.

Svého nerozlučného druha Michala Suchánka (58) Richard Genzer stále neopouští. Viděli jsme je například v seriálu České televize Nádraží, kde je tedy komiků více. "Tam nás přizval Ondřej Sokol (52) a já hrál zase ženskou. Já už hraju jenom ženský. A k Michalovi nastupuju i do seriálu Ohnivý kuře, od 84. dílu tam budu jako kuchař v jeho hospodě. Takže tam se vídáme, kromě toho, že se vídáme všichni, když jezdíme Partičky na vzduchu po divadlech," vypočítal.

Reklama

Další články

Načítám