Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když hrál v mnoha seriálech a už před deseti lety se s Ondřejem Sokolem objevil v Ordinaci v růžové zahradě, šestadvacetiletý muzikant a herec Milan Peroutka patří k těm méně známým účinkujícím připravované třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas.

Málokterý televizní divák má povědomí o jeho hudebních aktivitách, ostatně podobné to bylo v minulém kole i s vítězem Janem Cinou (36), který zpíval ve spoustě muzikálů. V jednom hraje i Milan, jde o muzikál pro celou rodinu Ať žijí duchové! A objeví se i v dalších. Ale má i vlastní kapelu Perutě, která hraje ryze český autorský repertoár.

"Začínal jsem na letních hudebních školách, kde jsem zatnul zuby a poprvé jsem celý rozklepaný vzal do ruky mikrofon. Nebylo mi v tom moc dobře a bál jsem se. Ale slíbil jsem mamce, že když jsem jako malý chodil do sboru a brečel jsem a nechtěl tam jít, tak až budu velký, a nebudu mít trému, tak se sám přihlásím na sólové zpívání. To jsem dodržel. A potřeba vlastní tvorby přišla někdy před čtyřmi lety, kdy jsem založil kapelu vlastně doma v obýváku s kamarády. Dneska už máme standardní koncertní repertoár, před pár dny jsme natáčeli nový singl a to mi dává největší smysl," řekl Super.cz.

My jej potkali, když zpíval na vernisáži fotoobrazů umělce Romana Reháka, kde jej doprovázel mj. Varhan Orchestrovič Bauer. A samozřejmě jsme také vyzvídali, jestli je momentálně zadaný. Naposledy jsme jej totiž zaznamenali po boku Míši Doubravové, nyní Tomešové, která jej před čtyřmi lety "vyměnila" po šesti společných rocích za svého současného manžela Romana Tomeše. S ex se nevídají, ale občas si prý napíší. "Já jí poblahopřál k miminku, ona mně k Tváři," prozradil.

Teď Milan přítelkyni má, ale nechce to zakřiknout. "Momentálně ani nevím, jestli na to chci odpovídat. Doufám, že nejsem úplně sám. Vztahy jsou takové barevné. Ale říkám, že kapela to jistí. Ta mě nikdy nezradí, a když do ní dám energii, tak se neztratí. To je asi v současnosti můj nejsmysluplnější vztah," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám