Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny jsme vás informovali o tom, jak komik Lukáš Pavlásek (45) zúročuje taneční průpravu získanou během působení v minulém ročníku StarDance. Nejhorší tanečník zmíněné taneční soutěže v historii má dokonce takovou drzost, že si otevírá novou taneční školu.

Netrvalo to dlouho, a přihlásili se mu do ní první studenti. Všem už musí být jasné, že se nejedná o žádnou seriózní záležitost, když se k němu do kurzu zapsali jeho kolegové, herec a moderátor Ondřej Sokol (52) a režisér a herec Jakub Kohák.

Společně secvičili choreografii na hit od krále popu Michaela Jacksona – Smooth Criminal. Sestavu vymyslel sám taneční mistr Pavlásek. „Inspirovalo mě přistávání Američanů na Měsíci. Od toho jsem odvodil kroky,“ svěřil se nám tydýt ze StarDance.

Poměrně rychle se je naučil Sokol, který také není mezi tanečníky žádný nováček. „Podobnou sestavu jsem se učil i loni. Letos jsou kroky o něco těžší, ale jakožto přirozený talent jsem si s nimi hravě poradil,” komentoval svou první hodinu u kolegy Sokol, který aktuálně perlí v televizní show Tvoje tvář má známý hlas.

Největším překvapením bylo ale vystoupení Koháka, který s tancem nemá žádné zkušenosti. Sestavu ale vystřihnul na jedničku. „Myslím, že Baryšnikov se může jít zahrabat,“ řekl s nadsázkou.

Jak dobře se pánové kroky naučili, uvidíte už v listopadu na brněnském výstavišti, kde celou choreografii zatančí na Festivalu sportu, tance a zábavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám