Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem loňského roku se stal Ondřej Ruml (42)otcem. S krásnou manželkou Doris mají dceru Rozálii (6 měsíců). „Je to asi ta nejkrásnější role, kterou jsem kdy v životě dostal. Je to nevyzpytatelná, těžká a náročná úloha, ale krásná,” svěřil se Super.cz se svými pocity zpěvák na křtu klipu k písni TMA kolegyně Anny Jiřiny Daňhelové.

Dcera Rozálka zpěvákovi změnila život. „Od té chvíle, co se tady vyskytla, tak je všechno jinak. Je to úžasná a krásná bytost a je to naše štěstí. Člověk začne úplně jinak přemýšlet a chovat se jinak nejen vůči svému okolí, ale i vůči sobě,” říká zpěvák, kterému se změnily hodnoty. „Každý, kterému se narodilo dítě, ví, o čem mluvím. Každý den je jiný, protože ona je každý den jiná,” rozplývá se Ruml.

Se svou kapelou zpěvák vydal desku s názvem Zapomenutý příběh a letos si dává tvůrčí pauzu a věnuje se zejména rodině. „Energii směruji nejen vůči manželce a dceři, ale trávíme čas i s rodiči mé manželky, kteří na celý měsíc přicestovali z Kuby,” vysvětluje Ondřej, který by návštěvu tchánovi a tchyni rád brzy oplatil. „Ve vzduchu visí otázka, jestli je navštívit o Vánocích. Zatím to zvažujeme,” říká Ondřej Ruml.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám