Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kutheil je bezkonfliktní sympaťák, když se ale opije, hrozí mu všechno možné. Super.cz v rozhovoru prozradil, že už sedal za volant v podnapilém stavu, za svoje chování pod vlivem alkoholu také dostal pokutu!

Petra jsme potkali na dopravně preventivní akci Zkus to bezpečně na pražském Strahově. Tam se rychle skamarádil s přítomnými „měšťáky“, jednomu skončil při rozhovoru dokonce na motorce.

„Policajti mi nevadí, pokud jsou inteligentní a milí. Úplatky jsem jim dávat nemusel, jen jednou mě to stálo cédéčko,“ směje se.

Alkoholem opojený prý nikdy neboural, ale přesto to hrozilo. „Jednou jsem si sedl opilý do auta, nakonec jsem si ale řekl, že je to blbost. Jindy jsme se s Ondřejem Rumlem (42) sázeli, kdo z nás pojede, jestli seberou papíry jemu, nebo mně. Pak jsme se na to naštěstí vykašlali,“ přiznává kajícně Kutheil.

Co tohohle šikovného zpěváka ale dorazilo, byla reakce strážců pořádku na jeho pouliční improvizované vystoupení. „Když jsem opilý, tak zpívám. Vylezl jsem takhle před Divadlo Broadway, přišel policajt, co blázním, a dal mi tři stovky pokutu. Bylo tam napsáno: Rušení nočního klidu křikem,“ říká se smíchem Petr. Otázkou je, jestli není trochu nucený. Pro člověka, který se zpěvem živí, je to totiž docela ponížení.

Reklama

Další články

Načítám