Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Ondřeje Rumla (42) nepotkáváme příliš často. Proto nás v baru Divadla Broadway, kde jsme se setkali na zahájení divadelní sezóny představením muzikálu Mýdlový princ, docela překvapil tím, jak vypadá mužně. Podařilo se mu přibrat. Ale tím, že by mu vyvařovala jeho exotická novomanželka, to prý není.

"Jsem tady, protože jsem v tomto divadle hrával Hamleta a ještě Klíč králů, kde jste mne možná nepoznali. Byl jsem celý natřený na modro jako král jezer a měl jsem i paruku z dlouhých modrých vlasů," zavzpomínal. "Teď jsem se muzikálům trochu vzdálil nebo se ony vzdálily mně, jsem jen v Johance z Arku v Divadle Kalich a hostuju v divadle Ypsilon, kde jsem nastoupil po Jiřím Schmitzerovi v představení Rusalka nejen podle Dvořáka v roli hajného," řekl Super.cz.

"Teď hodně vystupuju s kapelou, když jsem natočil desku Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha, a s tím teď koncertuju. Mám před sebou jeden velký koncert v Sonu v Brně, který proběhne 5. listopadu," zve své fanoušky Ruml.

Protože je Ondřej čerstvý ženáč, zajímalo nás, jak se cítí v manželství. Nejprve svoji exotickou ženu vychválil, co se péče o domácnost týče, pak ale přiznal, že s jejím vařením to není velká sláva. "Pravda je, že se přede mnou vařit trochu stydí, protože tvrdí, že já vařím lépe, a je to pravda. Ale když uvaří ona, mám z toho takovou radost, že i kdyby to nebylo dobré, tak to sním," svěřil.

A pak už jsme se dostali k jeho váze, protože nám připadalo, že už má skoro normální postavu. "Od Hamleta jsem přibral šest kilo a teď ještě dvě. Takže mám 78 kilo při výšce 190 centimetrů. Takže ještě dvě kila a už to bude v pohodě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám