Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) nafotila sérii černobílých i barevných aktů. "Chtěla jsem mít něco na památku z doby, kdy jsem ještě mladá a pěkná. A možná to bude i dárek pro milence. Tedy, až se nějaký objeví," svěřila Super.cz Radka, která je po románku s Miroslavem Etzlerem (59) stále sama. Často se ale potkává se svojí bývalou láskou, zpěvákem Ondřejem Rumlem (42). Ten ukázal svou krásnou přítelkyni.

"Oba zkoušíme muzikál Quasimodo, takže se vidíme vlastně každý den. Je to fakt divné," přiznala Radka. "My jsme spolu po rozchodu normálně komunikovali, ale ten každodenní kontakt je zvláštní. Člověku se vybaví společné okamžiky," připustila. Na návrat k expříteli ale nepomýšlí. Ten už má ostatně stejně jinou partnerku.

Radka se objevila na vernisáži fotografií Jakuba Ludvíka, právě on její akty nafotil. "Slíbila jsem mu zazpívat jeho oblíbené blues," vysvětlila. V pražském Central Parku výstavu otevíral Karel Gott (†80), který si dal výjimečně s fotografem i panáka. U sklenky vzpomínala na dovolenou Monika Absolonová (47) s přítelem Vráťou. "Teď už mě čeká jen práce. Zkoušíme detektivku Vražda za oponou," upřesnila. A polibky tam byla zahrnována hlavně Jiřina Bohdalová (92).

Reklama

Další články

Načítám