Hlavní obsah
Článek

Na českou premiéru snímku Ant-Man sice Ondřej Ruml (42) dorazil bez své novomanželky Doris, ale o své nedávné veselce se hezky rozpovídal. A to ještě před nedávnou dobou novinářům lhal, že k sňatku s kubánskou snoubenkou zatím nedošlo.

„Bylo to hezký, krásná, romantická záležitost na Kubě. Měl jsem tam s sebou mamku, tátu a bráchu, a bydleli jsme u rodičů mé ženy. Svatební cestu jsme si potom udělali autem po Kubě, bylo to pěkné v tom, jak jsme byli svobodní. Mohli jsme si jezdit, kam jsme chtěli,“ vyprávěl Ruml.

Manželství zpěvákovi zjevně jen svědčí. „Myslím, že se uzavřelo období psí knížky a teď už je to doopravdy. Máme se pořád stejně rádi. Čím jsme spolu déle, přerůstá to v něco, co jsem ještě nikdy nezažil. Je to víc než zamilování. Máte toho druhého se vším všudy, s věcmi, které vám vadily, i s těmi, které milujete,“ uvádí Ruml a jedním dechem dodává: „Najednou si ten vztah uvědomujete v jiné souvislosti.“

Dlouho odkládaná svatba se nakonec stala skutečností, na potomka si prý ale Ondřej a Doris ještě netroufají. „Potomek bez komentáře,“ culí se Ruml. Pravda je, že čerstvě ženatého zpěváka teď Doris zřejmě doma moc nepotká. Zkouší muzikály Hamlet a Atlantida, do toho pracuje na nové desce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám