Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Obrovský šok a strach o život své drahé polovičky zažil zpěvák Ondřej Ruml (42). Tu totiž před nedávnem napadl v Praze na Andělu muž pod vlivem drog a ohrožoval ji baseballovou pálkou. "Nic mu neprovedla, ale najednou na ni ten feťák zaútočil. Být u toho, roztrhnu ho jako hada," zuří ještě teď Ondřej.

Ruml sice jméno své partnerky tají, ale o incidentu vzhledem k jeho závažnosti ochotně promluvil. "Přítelkyně mi volala celá vyděšená a než jsem dorazil na místo, byl už ten hajzl pryč. Naštěstí k žádnému vážnějšímu zranění nedošlo, takže jsme nic nehlásili ani policii. Ale od té doby se ji snažím alespoň večer, pokud to jde, všude doprovázet," prozradil nám Ondřej na vernisáži výstavy Léto plné hvězd, na které lze vidět textilní hračky a kapsáře výtvarnic Olgy Černohorské a Ivany Kárníkové.

Zahajovací párty ve školní jídelně v Praze na Dražickém náměstí se kromě Rumla účastnila i bývalá členka Spiritual kvintetu, zpěvačka Irena Budweiserová, SuperStar Petr Ševčík či členové kapely Lunetic. Výstavu doprovází mnoho koncertů známých zpěváků. Druhého srpna vystoupí například Ondřej Brzobohatý, dva dny na to Miro Šmajda, 10. 8. Petr Ševčík se svou kapelou Flow of Voices, 18. srpna Ondřej Ruml a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám