Hlavní obsah
Článek

I rockeři stárnou, a co se konzumace alkoholu a jiných látek týká, jsou s postupujícím věkem mnohem rozumnější. Zářným příkladem je i kouč Hlasu Česko Slovenska Pepa Vojtek (58). I když jeho svěřenkyně Lo Hrůzová soutěž vyhrála a na oslavu výhry propařila celou noc, její patron s ní sice sdílel radost, ale celonoční pijatiku už ne.

Místo toho se vrátil domů ke své ženě Jovance a čtvrtému potomkovi, ročnímu synovi Adámkovi. A díky tomu také vypadal druhý den naprosto čerstvě, když s partou muzikantů vystoupil na charitativní akci pro kojenecký ústav na zahradě pražské Thomayerovy nemocnice.

„My s Jovankou jsme tady nemohli chybět. Když se jedná o pomoc dětem, není co řešit. Je hodně smutné, když ty malé špunty sem rodiče odloží, nebo jim je odebere sociálka. Ale na druhou stranu asi mají i trošku toho štěstí, že mohou být ve zdejší péči, někdo se o ně postará a má je i rád, když to nedokáží ti, kteří je přivedli na svět,“ míní Pepa, který už má děti čtyři a ještě o jedné ratolesti prý s manželkou Jovankou perspektivně uvažují.

Kromě něj na akci vystoupili i Ondřej Ruml (42), Marian Vojtko (51) a holky z dívčí skupiny 5Angels.

Reklama

Další články

Načítám