Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ondra Ruml (42) nás nechal nakouknout do své kuchyně. Neberte to ale doslovně, protože je všem asi jasné, že toho nejhubenější český zpěvák moc nespořádá, jak je zřejmé už na první pohled. A proto je nasnadě, že nemůže být řeč o kuchyni jako takové. Dostaly se nám ale do rukou záběry z jeho právě připravovaného klipu, který je v současné době ve střižně.

Český jazzman Ondra Ruml roztáčí nejen kola svého mopedu, ale i svoji kariéru. Účastník pěvecké soutěže X Factor chystá remake známé písničky ze šedesátých let Dva roky jezdím bez nehod. Tato písnička se českým divákům výrazně připomněla v oblíbeném filmu Filipa Renče Rebelové. Myslí si snad Ondra, že může něco takového přebít?

Zpěvák sází na originalitu. Místo hudebních nástrojů opět využil svého oblíbeného pomocníka, tzv. looper, díky němuž si vystačí sám a výsledek zní, jako kdyby zpěváků bylo mnohem více. Opět nenechal ladem ani svoje oblíbené postavy jako Marilyn Monroe, hippiesáka, černocha a bezprostřední zrzku, která s ním v klipu sehraje vtipnou scénku. Všechny tyto figury si ale Ondra hraje sám a musíme říct, že velmi obstojně. Tuhle partu podivínů už jsme měli možnost vidět v předcházejícím klipu předělávky známé dětské hitovky Skákal pes, která brázdí internetem.

V klipu nemůže chybět ani Ondrův milovaný fichtl, na kterém slíbil objet celé turné, které právě probíhá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám