Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární zpěvák Ondřej Ruml (42), momentálně zářící v muzikálu Quasimodo, se rozhodl skoncovat s nálepkou nejhubenějšího českého zpěváka a začal proto formovat své na kost vyhublé tělo.

V posledních měsících začal navštěvovat posilovnu a také se zúčastní třetí sobotní etapy běžeckého seriálu RunTour. Na běžeckém tréninku Ondřeje ale víc než rady od českých sportovních špiček Jiřího Magála a Dušana Kožíška zaujaly půvabné Missky. Běh sice nepatří mezi kontaktní sporty, Ondřej se do tréninku zapálil ale natolik, že to chvílemi připomínalo spíše wrestling. Přítomnost krásných slečen ho vyprovokovala k dobrým výsledkům.

„Ačkoliv na to nevypadám, tak běhám opravdu často. Musím se ale přiznat, že nejvíce na tramvaj,“ prozradil s úsměvem Ondřej Ruml.

Sportovnímu odpoledni nebyla přítomna Ondřejova snoubenka a tanečnice Doris Martinez, a tak mohl Ondřej společně s přítomnými pány pokukovat po libereckých Misskách v přiléhavých kraťáskách.

Ruml udělal nejen něco pro tělo, ale pomohl dobré věci. RunTour má i charitativní rozměr. Vybrané peníze ze startovného, které činí minimálně 300 tisíc korun, budou předány během měsíce října na symbolickém posledním neoficiálním tréninku Dětskému kardiocentru, které se zabývá především diagnostikou a léčbou vrozených a získaných onemocnění srdce a velkých cév.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám