Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Jitka Čvančarová (46) se v nové české komedii Hádkovi objeví jako blondýna. Mnoho lidí ji nejdříve ani nemohlo poznat: „K tomu charakteru se to nějak hodilo. Teď se nechci dotknout blondýn. To není o tom, že je ta postava blondýna, ale hodilo se mi to k té vizáži a já si to tak přála, že jsem tu postavu tak viděla.“ Smála se pro Super.cz herečka.

Blonďatá hříva ale pro samotnou herečku nepřichází v běžném životě v úvahu: „Já jsem prosím normálně tmavovláska a ráda bych tak zůstala. Blond ke mně, jako k Jitce, prostě nepatří. Takže ne.“ Řekla sebejistě.

Teď už se Jitka těší, až si po festivalu v Karlových Varech bude užívat v zahraničí dovolenou se svojí rodinou: „Samozřejmě budeme s dětma. My to jinak neumíme, nám by stýskalo i za hodinu, kdybychom jeli sami. Budeme trávit léto společně, takže jedeme všichni dohromady a pojedeme i k moři. Ta výměna té energie je strašně důležitá. My oba pracujeme s lidmi, takže musíme jet někam, kde zase můžeme energii nabrat a pak ji zase předat dál,“ uzavírá Jitka Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám