Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavností premiéře filmu Hádkovi na sebe tihle dva upoutali veškerou pozornost. Rozhodli se totiž před zraky všech vzít. Herečka Sandra Nováková (42) a její partner, režisér Vojta Moravec, do toho praštili přímo pár minut předtím, než se nová česká komedie slavnostně spustila na plátně.

Skoro už to ani nevypadalo, že si sympatický pár někdy řekne "ano". Vojta totiž požádal Sandru o ruku už před více než dvěma lety, ale od té doby se ke svatbě moc neměli. Tihle dva jsou pracovně velmi vytíženi, a když nejsou na place, jejich pozornost patří synovi Mikulášovi. Plánování svatby šlo tedy stranou. Vše má ale svůj čas a od dnešního večera si oblíbená herečka může konečně říkat vdaná paní.

"Jsme zasnoubení dlouho, ale byl covid a my chtěli svatbu, kde budou všichni kamarádi," nechal se slyšet ženich s tím, že na premiéře filmu byli všichni jejich blízcí, a tak se veselka přímo nabízela.

Komedii Hádkovi, která bude už neodmyslitelně spojená s manželským slibem Sandry a jejího manžela Vojty, který snímek režíroval, můžete od 14. července vidět v kinech.

Reklama

Další články

Načítám