Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznámili se před 48 lety na koncertě v Malostranské besedě a od té doby jsou spolu. Muzikant Ondřej Hejma (73) s manželkou, lékařkou Vladimírou, jsou zářným příkladem, že i v hudebním světě lze udržet dlouhodobý vztah.

"Přespříští rok, jestli se toho všichni dožijeme, to bude padesát let, co jsme spolu. Je to skutečně těžké. Chce to toleranci, otužilost, otrlost. Nebudu spekulovat, jestli jsou ve hře i city jako láska. Ale jo, trošku to tam musí být. Nepodělávat se z toho, ale musí tam být, bez toho nejde," řekl Super.cz Hejma.

Možná to bude i tím, že se Vladimíra světu šoubyznysu vyhýbá. Výjimku udělala, když ji manžel obsadil do klipu Evropanka Blanka k jeho nové desce Dáreček. "Já tam tedy původně počítal s Lucií Bílou, protože figuruje i v textu a na stole je vidět její deska. Takže manželka musela zaskočit. Ale bylo to dobře, protože se to odehrává před tím Modrým domečkem, který ona založila o tom celý klip je," míní Ondřej.

Hudebník už i pomalu řeší, čím by manželku k 50. výročí překvapil. "Sny si plní sama, mě k tomu nepotřebuje. Je na to čas. Alen určitě bude chtít někam s vnukem na výlet, to jí rád splním," uzavřel při našem povídání, po němž už usedl na gauč při natáčení talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám