Hlavní obsah
Článek

Krásná muzikálová herečka Rozálie Havelková (25), která je též nadanou zpěvačkou, muzikantkou a tanečnicí, vydává novou píseň s poutavým videoklipem, ve kterém se předvede sešněrovaná v korzetu. Píseň vypráví příběh o jednom z jejích partnerských vztahů.

Název Korzetiér je v tomto případě vhodně zvolená metafora. „Je to v podstatě o tom, že když ptáčka lapají, krásně mu zpívají. Píseň je inspirovaná vztahem s jedním „korzetiérem“, který v jisté fázi našeho vztahu začal pomalu, ale jistě utahovat šněrovaní. Začal být žárlivý a majetnický a já se začala ve vztahu dusit,“ prozradila Super.cz Rozálie Havelková, dcera zpěváka, herce a režiséra Ondřeje Havelky (69).

Příběhem se tak dotkne nejedné ženy, ale třeba i muže, kteří znají ten pocit, když se jejich drahá polovička ve vztahu vybarví a po prvotní zamilovanosti opadnou růžové brýle.

„V korzetiérovi vidím toho usurpátora a v korzetu vidím metaforu vztahu. Když ho poprvé nasadíte, cítíte se v něm dobře, cítíte se být okouzlená, ale vzápětí zjistíte, že se v něm nedá hýbat, kostice vás tlačí do žeber a čím déle ho nosíte, tím víc se opotřebovává a rezne, jako ten vztah,“ popisuje příběh svého nového autorského počinu herečka a zpěvačka.

Ostatně s nošením korzetů má četné zkušenosti, takže sama nejlépe ví, o čem zpívá. V muzikálu Cabaret jej pravidelně obléká v hlavní roli tanečnice Sally. „Korzet je asi nějakým osudovým prvkem mého života, provází mě často,“ dodává s úsměvem Rozálie.

Reklama

Další články

Načítám