Hlavní obsah
Článek

Herec a muzikant Ondřej Havelka (69) má děti, které tátu rozhodně nezapřou - minimálně co se týče talentů. Jak syn Vojtěch, tak dcera Rozálie společně s tatínkem vystupují a ovládají hru na hudební nástroje. Naposledy se takto rodinka objevila na křtu audioknihy Postřižiny, kde přítomným hostům v čele s kmotrem Jiřím Menzelem a herečkou Terezou Bebarovou, jež audioknihu namluvila, zazpívali.

Ve společnosti byla po boku tatínka Ondřeje v posledních letech vídána hlavně jeho devatenáctiletá dcera Rozálie. Talentovaná zpěvačka a herečka se ještě nedávno věnovala modelingu. Před pěti lety se dokonce dostala až do finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Momentálně společně s bratrem působí v jazzové a swingové kapele Miss Rosie a její gang.

Dceru Rozálii a ještě nejmladšího syna Attilu má Havelka se svou současnou partnerkou Alicí Kovácsovou.

Z prvního manželství s herečkou Kateřinou Lírovou (65) pak má nejstaršího syna Vojtu (30), jenž vystudoval Pražskou konzervatoř a kromě svého působení v již zmíněné hudební formaci Miss Rosie a její gang hraje v několika divadelních představeních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám