Hlavní obsah
Článek

Herec a muzikant Ondřej Havelka (69) neměl zvlášť velkou radost, když se jeho dcera Rozálie přihlásila do světově proslulé soutěže krásy. Byl by raději, kdyby se věnovala divadlu jako on. A hlavně prý škole. Je jí teprve patnáct a je žákyní deváté třídy, takže má podle něj hlavně zvládnout základku a dostat se na střední.

Původně ji nechtěl obsadit ani do své vlastní hry Zločin v Posázavském Pacifiku, v níž Rozárka účinkuje už druhým rokem i se starším bratrem Vojtou. Musela si ale zlepšit vysvědčení. V sedmé třídě totiž přinesla na vysvědčení čtyřku.

Všestranně talentovaná Rozárka ve hře nejen hraje a zpívá, ale hraje i na harmoniku. "Miluje zpěvačku Radůzu, proto se na akordeon naučila," vysvětlil Havelka. Kromě toho se ještě Rozálie už devět let věnuje tančení flamenca.

Není divu, že tatínek neměl velkou radost, že by tohle všechno dcera zahodila a stala se z ní modelka. Snažil se jí ale držet v soutěži Elite Model Look palce. Když se ale ve finále neprobojovala na první místo, spadl mu kámen ze srdce a na následném večírku s manželkou Alicí spíš oslavoval, než aby zapíjel žal.

O Rozárku ale stejně projevila zájem modelingová agentura a moc se líbila i lidem od Vivienne Westwood, jejíž model na galavečeru také předváděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám