Hlavní obsah
Článek

Název nového filmu režiséra Jana Hřebejka Svatá čtveřice by mohl mást. Hrdinové v podání Viktorie a Hynka Čermákových, Mariky Procházkové a Jiřího Langmajera (57) se totiž nevěnují rozjímání, ale sexu. Hrají dva manželské páry, které si vzájemně vymění partnery a nechybí tam ani řada erotický scén. "Jsem zvědavý, jaká bude filmu dána přístupnost," bojí se i sám režisér.

Snímek si odbyl netradiční premiéru pod širým nebem spojenou s pořádným mejdanem na břehu Vltavy. "Hlavně aby vyšlo počasí," obával se dopředu muzikant Ondřej Havelka (69), jenž dorazil s dcerou Rozárkou, která se dostala do finále Elite Model look, a manželkou Alicí. Po dlouhé době se ve společnosti objevil herec Luděk Munzar (†85).

"Když na erotický film, tak jedině bez podprsenky," řekla si herečka Kristýna Leichtová (38), která dorazila v šatech s hodně výrazným výstřihem. Podprsenku na první pohled neměla ani její kolegyně Hana Vagnerová (41), u ní to ale tak nevyniklo. Jako teenagerka v džínách přišla mládnoucí Ivana Chýlková (60) a Jiří Macháček, který tráví hodně času s dětmi u vody, předvedl, že se opaluje až moc do červena.

Reklama

Další články

Načítám