Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Abychom si nepovídali jen o soukromí a vztazích, s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41) jsme rozebírali i muzikál Slunce, seno, jahody, který bude mít již brzy premiéru, takže přípravy už finišují. I když jsme se sešli na muzikálovém mejdanu, držel se zpátky, jen u pivečka. "Už teče do bot, tak to o několika lahvích vína nebude," smál se.

Zkoušení, i to choreografické, zatím probíhalo bez úrazů. "Což se trochu divím, protože když jsem některé choreografie viděl, o protagonisty jsem se bál. Ale jsou zodpovědní a učí se to dobře," přiznal Ondřej, který na premiéru pozval i autora legendární komedie Zdeňka Trošku (70), scenárista Petr Markov dorazil ostatně už na party.

Jak to bude s premiérovým obsazením, sám zatím netuší, mlžil i o tom, jak vlastně bude finálně vypadat figura Škopkové. Herečky Adéla Gondíková (50) a Iva Pazderková (44) v tu chvíli samy neměly tušení, zda je budou vycpávat. Mají se bát?

"Já kostým viděl. A u herců se stává běžně, že když kostým dostanou, daleko lépe se jim hraje a do role líp proniknou. Možná se trochu bát mohou. Neříkám, že se jim v tom bude líp chodit, ale hrát určitě," je přesvědčený Ondřej.

Reklama

Další články

Načítám