Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

A je to venku! Taťána Kuchařová (36) a Ondřej Brzobohatý (41) konečně kápli božskou a svým fanouškům konečně prozradili, jaká jsou jejich příjmení po přísně střežené veselce, která stejně neušla médiím.

„Již před časem se Ondřej na svých oficiálních stránkách vyjadřoval ke změně svého jména, pro kterou se sám rozhodl a za kterou stojí pracovní i osobní důvody. Příjmením Ondřejova dědečka z matčiny strany, Andreje Gregora, se nechal ve veřejných registrech přejmenovat, přičemž si ale příjmení Brzobohatý ponechává ve své umělecké formě. Já jsem jeho krok respektovala a rozhodla jsem se ponechat si pro svou kariéru rodné příjmení Kuchařová a spojit ho s Ondřejovým příjmením Gregor, které nás tím pádem pojí,“ uvedla modelka na sociální síti a v sáhodlouhém prohlášení pokračovala dále.

„Nehleďte prosím tedy na zápisy ve veřejných registrech, které mají bohužel v české legislativě spoustu bariér a omezení, a přijměte naše jména tak, jak je cítíme a jak se jimi chceme nechat oba dál, jako manželé, titulovat. Tedy Ondřej Brzobohatý Gregor a Taťána Kuchařová Gregor (ve zkrácené verzi pro zahraničí Ondřej B. Gregor a Taťána K. Gregor a, ano, v občankách „pouze" jako Gregor.) Nezáleží přeci na tom, co si neseme v dokladech, ale v srdci,“ objevilo se v závěru textu také.

Reklama

Další články

Načítám