Hlavní obsah
Článek

Konec spekulací! O tom, že nedávno přejmenovaný Ondřej Brzobohatý (41), který se měl zbavit příjmení svého slavného otce, by se brzy měl stát manželem Miss World 2006 Taťány Kuchařové (36), si cvrlikají vrabci dávno nejen na střechách. Ke sňatku má dojít v nejbližší době, pár zoufale vypouští do světa fámy o místě konání, aby se vyhnul mediálnímu zájmu.

Ke sňatku má dojít ve čtvrtek. „Taťána je nervózní z toho, že jsou jim na každém kroku v patách paparazzi a že se tak skutečné místo svatby stejně nakonec neutají,“ řekl Super.cz zdroj.

A jak se dvojice, která pár dnů před svatbou trávila romantickou dovolenou v Berlíně, po vstupu do manželství bude jmenovat? Bude Ondřej Brzogregor, jak ho někteří posměváčkové po chabém vysvětlení důvodu přejmenování začali přezdívat, Ondřej Gregor Kuchař a Taťána si nechá své příjmení? Nebo bude Gregorová či Taťána Gregor Kuchařová? A jejich děti získají příjmení po slavné mamince, nebo po dědečkovi otce?

Kolem hudebníka Ondřeje se vůbec teď dějí věci. Kromě chystané veselky a přejmenování přišla i další událost týkající se jeho matky: na Hanu Gregorovou praskl románek s o 32 let mladším „kolouškem“, s nímž se přestěhovala z Říčan do centra Prahy.

Reklama

Další články

Načítám