Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz jako první informoval, Ondřej Brzobohatý (41)nyní nově po mamince příjmení Gregor. Leckdo by to mohl vnímat tak, že se zkrátka za příjmení slavného otce Radoslava Brzobohatého (†79) začal stydět. On tento pro někoho zvláštní krok konečně vysvětlil působením v zahraničí, kde si na něm mají lámat jazyky při vyslovování jména Brzobohatý. Nově tak má umělecký pseudonym pro cizinu Ondřej B. Gregor, což se také složitě vyslovuje. Jenže i po vysvětlení mu někteří lidé přesto spílají!

Když se Super.cz Ondřeje na radikální změnu optal a on tak měl jedinečnou možnost celé to objasnit, neodpověděl. Až o mnoho hodin později (patrně uvažoval, jak to svým fanouškům podá), se vyjádřil a stěžoval si, jaký je na něj tlak médií.

„Příjmení Gregor patřilo mému dědečkovi z maminčiny strany a je mnohem víc mezinárodní. V poslední době se mé možnosti tvořit v zahraničí výrazně množí, tak jsem se rozhodl k ráznému kroku,“ vysvětlil na své sociální síti s tím, že se dušuje, že celé jeho jméno je nyní Ondřej Brzobohatý Gregor, což obchodní rejstříky patrně opomíjejí, když ho ukazují jen jako Ondřeje Gregora.

„Důvody k takovému rozhodnutí jsou postaveny nejen na pragmatickém základě mé umělecké kariéry, ale i na velké lásce k mým rodičům, jejichž obou dvou jmen budu hrdým nositelem,“ přidal. Pokud je to pravda, vše je jasně vysvětlené. Škoda jen, že spekulacím sám Ondřej nezabránil, když k tomu měl velkou příležitost. Ale to by si pak asi nemohl stěžovat, jak se mu ubližuje.

Mezitím ho už dost lidí stačilo odsoudit. „Znesvětil jsi jméno otce… Stydíte se za svého otce. Měla jsem Vás docela ráda, ale teď jste mě zklamal. Váš otec byl pan někdo…“ zněly některé kritické hlasy, ale bylo jich o dost víc. Některé na svých stránkách stihl Brzobohatý Gregor již vymazat.

Vysvětlením důvodu, proč si ke jménu přidal Gregora, ale naopak zase sympatie mnohých, kteří byli na vážkách, jak to celé vnímat, zpátky získal.

Reklama

Další články

Načítám