Hlavní obsah
Článek

Krásná topmodelka Taťána Kuchařová (36) a muzikant Ondřej Brzobohatý (41) se poprvé pochlubili svým hnízdečkem lásky. Nikoli ovšem v časopise o bydlení nebo v podobné rubrice některého televizního či tištěného magazínu, ale ve videoklipu.

Táňa se k tomu, aby účinkovala ve videoklipu kapely Chinaski, nenechala od jejího lídra Michala Malátného dlouho přemlouvat. Ve svém hereckém portfoliu si tak může udělat další čárku. Dokonce k části klipu, v němž se objevuje jako kráska za pianem či v luxusním koženém křesle, propůjčila i své soukromí.

Taťána se stala hrdinkou klipu k písni Hlavolam. Najdete ji na posledním CD kapely Best Of 20 let v síti a kapela k ní pořídila videoklip. Natáčel se v Londýně, Brightonu a v Praze se k Chinaski přidala právě Miss World 2006.

„Byli jsme příjemně překvapení, jak Taťána výborně zvládla svou hereckou roli v klipu,“ dodává kapelník Chinaski František Táborský. Zda bude Táňa i speciálním hostem na narozeninovém koncertu Chinaski 20 let v síti v pražské O2 areně 6. února, už ale neprozradil.

Reklama

Další články

Načítám