Hlavní obsah
Článek

Pokud jde o dobrou věc, tak se i naše celebrity neváhají klidně svléknout a svázat! Výjimkou nebyla ani herečka Simona Stašová (69) a další známé tváře, které zapózovaly na odvážných fotkách v už pátém ročníku charitativního kalendáře občanského sdružení Art for Life, jenž podporuje boj proti AIDS a šíření viru HIV.

Stašová vypadá na svůj věk pořád fantasticky, a tak se vůbec nestyděla odvážně zapózovat ve stylu Marlene Dietrich. Ve svůdném korzetu a podvazcích byla sexy jako nikdy předtím.

Pozadu nezůstaly ani další celebrity. Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (36) se nechala nahá svázat provazy, šansoniérka Renata Drössler (60) představovala dámu v glamour stylu, druhý nejkrásnější muž světa 2011 Martin Gardavský (26) ukázal svou vypracovanou postavu coby mrštný šermíř a Ondřej Brzobohatý (41) se nechal zvěčnit s trnovou korunou na hlavě.

„Výtěžek našich letošních aktivit použijeme na preventivní aktivity, rekonstrukci lůžkového oddělení AIDS centra Nemocnice na Bulovce a vytvoření brožury o HIV,“ uvedl místopředseda občanského sdružení Josef Čechota.

Charitativní projekt podpořila celkem třicítka známých osobností. Slavnostní křest kalendáře spojený s aukcí fotografií se uskuteční už 21. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám