Hlavní obsah
Článek

To, že herečka Ljuba Krbová vypadá ve čtyřiapadesáti stále krásně a je vdaná za spisovatele Ondřeje Neffa, ví každý. Kdo si o ní přečetl v encyklopedii, dozvěděl se, že už je také dvakrát rozvedená a z prvního manželství s ortopedem Ivanem Landorem má dospělou dceru. Nikdo ji ale na veřejnosti s mámou neviděl.

Pětadvacetiletou Annu Marii Ljuba vzala na křest charitativního kalendáře pro psí útulky, který dala dohromady Krbové kolegyně Patricie Solaříková. "Zrovna dokončila vysokou školu - práva," pochlubila se dcerou Krbová.

"Sama jsem byla překvapená, jakou životní dráhu si vybrala. U nás v rodině nikdy žádný právník nebyl. Já s ní dokázala konzultovat leda tak římské právo, dál jsem nedošla. Vážně jsem si myslela, že ji to přestane bavit, ale dokázala na tom najít něco zábavného. Jsem na ni pyšná," dodala.

Kromě Ljuby Krbové se na křtu objevila řada dalších seriálových tváří Novy, od Marty Jandové (49) a Ondřeje Brzobohatého (41) z Gymplu přes Annu Kulovanou z Ordinace v růžové zahradě až po Jakuba Štáfka nebo Ilonu Svobodovou z Ulice.

Reklama

Další články

Načítám